• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0879032693
    • За нас

     Историята на детски магазини BABY POOH започва още през далечната 1998 г. , когато отворихме първият ни магазин намиращ се на ул. „Раковска“ в гр. София. Това, което ни вдъхновни да се занимаваме с продажбата на бебешки и детски дрехи и обувки беше желанието да предложим на родителите качество на техните деца и в същото време модерна визия. В следващите години последва отварянето на магазини и в кв. Младост 1, кв. Студентски град, кв. Хаджи Димитър,кв. Сухата река, два магазина в кв. Дианабад. Към днешна дата функционират магазините ни в кв. Сухата река, ул. „Тодорини кукли“ 1   и в кв. Дианабад, ул. Никола Габровски 18. Горди сме, че предлагаме на нашите клиенти едни от най-добрите марки бебешки и детски дрехи и обувки, а именно: Mayoral, Boboli,  Ponki, Primigi. Дългогодишните ни клиенти са се превърнали в наши приятели, защото винаги оказваме персонално отношение и грижа към всеки един от тях. Прекрасно е когато идват и споделят с усмивка снимки от фотосесия, рожден ден или друго важно събитие на техните дечица, облечени с предлаганите от нас дрешки.

     Щастливи сме, че през 2018 г. можем да се похвалим и с пускането на нашия онлайн магазин baby-pooh.com. В него ще откриете дрехи и обувки, аксесоари и играчки за вашите деца от 0 до 18 г.

     Вярваме и сме убедени, че всяко дете заслужава да бъде облечено с дрешки и обуто с обувки, които са красиви, удобни и с доказано качество. Доверете се на нашия вече 20 годишен опит, а ние обещаваме да получите качествено и професионално обслужване!

     Посетете baby-pooh.com, защото „Умеем да обличаме вашите деца“!

      

   • Newsletter